Kaj je ta stvar?

Zahvaljujoč patentirani tehnologiji HB3Technology™ HoodieBuddie jopca v sprednjem žepu vključuje standardno vtičnico za slušalke, v katero lahko vključite katerokoli napravo, ki je kompatibilna s slušalkami, kot je mp3 predvajalnik, iPod ali iPhone ali katerakoli druga mobilna naprava. Ko vključite napravo po vaši izbiri, zvok preko integriranih kablov znotraj jopce HoodieBuddie potuje do slušalk, ki so vgrajene v konce napeljane vrvice. In kar je najboljše od vsega, celotno jopco lahko operete v pralnem stronju (celo slušalke). Povežite se s svojo HoodieBuddie kjerkoli in kadarkoli – v telovadnici, na poti v službo ali na letalu. Vaše slušalke so vedno pripravljene, da zažigajo. Poleg tega so vozli stvar preteklosti, saj so slušalke vgrajene. HoodieBuddie. Vaš novi najboljši prijatelj.Svoj mp3 predvajalnik vključite v skrito vtičnico za slušalke, ki se nahaja v žepu. Poslušajte preko slušalk v napeljani vrvici.

 

Ponujamo naslednje kategorije

Standard issue:
Ste si kdaj želeli zares izstopati in na svoji jopci s kapuco, ki ima vgrajene slušalke, nositi natisnjen umetniški motiv/logotip/ime benda? No, s to »kolegovsko« jopco s kapuco lahko storite kar želite. Pri zasnovi oblačila smo imeli v mislih sitotisk in zaradi visoko prilagodljivega simpatičnega motiva bo fantovski bend, ki ga menedžirate, videti še bolj prisrčen.
 

Standard issue lite:
IZSTOPAJTE! Tudi s to jopco lahko storite, kar želite. Ker smo imeli v mislih predvsem lahkotno udobje in primernost tudi za sitotisk, je ta visoko prilagodljiva jopca na voljo v lahki in zračni tkanini, ki jo lahko takoj prilagodite svojemu okusu. Genialno!

HbTee:
Je to majčka? Je to jopca s kapuco? Je to majčka? Je to jopca s kapuco? ČAKAJ!! Oboje je!! Glasba nima poletnih počitnic, torej zakaj bi jih mi imeli? Rokave preprosto odstranite, na glavo povezite kapuco in pokažite tisti mega tatu bojevnika, ki ga skrivate pred mamo.

Supercrisp:
Vemo, da je včasih treba biti tudi resen o jopcah s kapuco. Tako je nastal supercrisp. Bolj domiselno res ne more biti. Oblačilo z vrhunsko konstrukcijo za napredno udobje nošenja. Ne bojte se tistega, kar vam pripada.

Superlite:
Včasih je zunaj toplo, a vam se še vedno zdi, da bi morali nositi jopco. V redu! Imamo idejo! Naredimo eno iz lahkega in zračnega materiala!! Genialno! (le kako nam uspevajo takšne zamisli?) Superlite je udoben in lahek, pravzaprav tako lahek, da boste pozabili, da še vedno nosite jopco.

Supersoft:
Zakaj? Le zakaj si ne bi želeli imeti tako mehke jopce s kapuco??? Pri izbiri materiala imamo vedno v mislih le optimalno mehkobo vaše jopce. Tako mehko, da bi lahko kar zaspali in tega sploh ne bi opazili. No, to je pa res mehko! Ok, zdaj bom prenehal govoriti mehko.

Supersoft shell:
Dodelano na zunanji strani in super mehko na notranji? Čakaj! Vas bo to varovalo pred neizprosnim vremenom, obenem pa omogočalo sproščeno gibanje? Da!!

Hoodiecollab:
Vemo, da je včasih lahko zelo samotno. Zato vas želimo predstaviti našim prijateljem. Recite svojim prijateljem, da se srečajo z našimi prijatelji in tako smo vsi lahko prijatelji.

 
HB3Technology

HB3 Technology je revolucionarni izdelek, ki omogoča, da so slušalke integrirane v oblačila s kapuco. Tehnologija, ki je postopku pridobivanja patentne zaščite, omogoča elektronsko posodobitev številnih različnih oblačil. HB3 Technology je standardna vtičnica za slušalke, ki se nahaja v žepu oblačila in je kompatibilna z večino MP3 predvajalnikov, ponuja pa izredno dinamično kakovost zvoka. Vložki za slušalke se nahajo na koncu vrvice. Celotno komponento lahko operete v pralnem stroju. Tehnologijo HB3 boste našli v nekaterih najbolj prepoznavnih svetovnih blagovnih znamkah, tudi v oblačilih HoodieBuddie in Insound.

InSound s pomočjo HB3 Technology ustvari sodobni koktajl skejterskega, uličnega in izrazito modno ozaveščenega sloga. InSound funkcijo HB3 združi s formo ter doda še raznoliki športni videz in vrhunsko povezljivost. Kontaktirajte nas za licence v zvezi z blagovno znamko InSound.

HoodieBuddie tehnologijo HB3 integrira v zabavna, funkcionalna, udobna oblačila, ki poosebljajo brezskrben in živahen življenjskih slog. Od preprostih oblik do svetlečih in drznih vzorcev –HoodieBuddie je najboljši prijatelj vsakega posameznika, bodisi na tekmi, na letalu ali prav vsak dan – od priljubljene nakupovalne ulice do središča mesta. HoodieBuddie je očarljivo preprosto zdravilo za »zavozlitis« slušalk, ki je pogosta nadloga uporabnikov iPod/iPhone, ki povzroča razdražljivost, zmedenost in lahko privede do izgube glasbe, ki jo poslušajo.

 

 

 

 

Ste si kdaj želeli nekaj kulskega?

Ste si kdaj želeli, da bi nekaj, kar je kulsko, postalo super kulsko?

Mi smo si.


HB super vključuje tehnologijo zvoka  supersound™ in ima super kroj oblačila. Super si, če si super delaš.
supersoundTM
1 kHZ občutljivost: 95 ± dB
Impedenca: 32 Ω ohmov
Rekvenčno območje: 20 Hz – 20 kHZ
Vtič: 3,5 mm stereo
S »hb3™« tehnologijo
Strojno pranje

 

 

Navodila za vzdrževanje

Veljajo za vse programe HB3. Hladno pranje ali na 30°C; oblačilo perite obrnjeno z notranjo stranjo navzven. Samo nežni cikel pranja. Po potrebi uporabite sredstvo za beljenje brez vsebnosti klora. Sušenje na vrvici ali na ravni podlagi. Likanje pri nizki temperaturi.